Umut-Sen: "İşçi ve İşçi dostları halkımızla birlikte etkinliklerimize başlıyoruz"

Umut-Sen Kocaeli Şubesi, Gebze temsilciliğinin Hacı Halil Mahallesi Muhtarlığı yanındaki yeni binasında, her pazar günü etkinlik düzenliyor. Tüm işçileri ve duyarlı yurttaşları etkinliklerine davet eden Umut Sen yetkilileri, “Direnişlerin içinden sınıfın siyasal, sendikal sınıf odağını yaratmaya yönelik mücadelemiz devam ediyor. Kocaeli/Gebze temsilciliğimizin yeni mekânın da bütün işçi ve işçi dostları halkımızla birlikte etkinliklerimize başlıyoruz." açıklaması yapıldı.

Umut-Sen Gebze temsilciliğinde bu hafta 27 Mart Pazar günü saat 15.00’te “Direnişler ve işçi hareketi: Ne yapmalıyız?” isimli söyleşi gerçekleştirilecek. Söyleşide Umut-Sen Örgütlenme Koordinatörü Başaran Aksu ve Dönem Sözcüsü Murat Bostancı konuşacak.

3 Nisan Pazar Günü saat 15.00’te “Direniş, Sendikalar ve Kadınların Varlığı” isimli bir söyleşi gerçekleştirilecek. Söyleşide DGD Sen Genel Başkanı Neslihan Acar ve kadın işçi muhabiri Bahar Gök konuşmacı olarak yer alacak.

17 Nisan Pazar günü saat 15.00’te ise “Gebze ve çevresinde iş cinayetleri, yaşamsal örgütlenme ve Gebze’nin emek coğrafyası” konulu söyleşiye Aslı Odman ve Yazar Jean François Pérouse katılacak.